Főoldal > Szakcikkek, videók > Általános

FELSŐ KÜSZÖBÉRTÉKŰ VESZÉLYES ÜZEMEK

Működtet cége "Felső küszöbértékű veszélyes üzemet"?
Tűzőr Kft. által nyújtott rendkívül nagy támogatás a
KATASZTRÓFA TÖRVÉNY KÖVETELMÉNYINEK KIELÉGÍTÉSÉHEZ!!!

LÉTESÍTMÉNYI TŰZOLTÓSÁG FELÁLLÍTÁSA VAGY AUTOMATIKUS OLTÓBERENDEZÉSEK TELEPÍTÉSE

Felső küszöbértékű veszélyes üzemek biztonságossá tételéhez ajánljuk tüzivíz ellátó rendszereinket, sprinkler és nyitott szórófejes oltóberendezéseinket, habelárasztással oltó berendezéseinket, tartály SZUPERINTENZÍV HABELÁRASZTÁSSAL® oltó berendezéseinket.

IFEX Tűzőr Kft. szolgáltatásai a fenti témában:

 

 

MIBEN SEGÍTHET AZ IFEX-TŰZŐR KFT?

A környezetbiztonság magasabb szintű megvalósításának előmozdítására a katasztrófa elleni védekezésről szóló 1999. évi LXXIV. Törvény és a hozzá kapcsolódó rendeletek az ún. "felső küszöbértékű veszélyes üzemek"-re vonatkozóan Létesítményi Tűzoltóság felállítási kötelezettségét írja elő.

Már széles körben bevezetésre került a nemzetközi mércével mérve is iránymutató tartály SZUPERINTENZÍV HABELÁRASZTÁSSAL® oltó berendezés. 18 referencia!

A fenti előírások ugyanakkor bizonyos esetekben egyenértékű alternatívaként lehetővé teszik, hogy a környezetbiztonságot műszaki megoldásokkal, beépített automatikus tűzvédelmi berendezések alkalmazásával valósítsák meg. Tehát bizonyos esetekben a beépített automatikus tűzvédelmi berendezésekkel a Létesítményi Tűzoltóság kiváltható.

MILYEN MEGOLDÁSOK KÖZÜL VÁLASZTHAT
A FELSŐ KÜSZÖBÉRTÉKŰ VESZÉLYES ÜZEMEK MANAGEMENTJE?

Vegyi termék magasraktár védelme sprinkler berendezéssel

A módosítás eredményeképpen főfoglalkozású létesítményi tűzoltóságnak kell működnie az atomerőműben, valamennyi felső küszöbértékűnek minősülő veszélyes üzemben, létesítményben , továbbá azokban a felső küszöbértékű veszélyes ipari üzemek veszélyességi övezet határain belül működő gazdálkodó szervezeteknél, ahol a tevékenységből adódó dominóhatás miatt az illetékes tűzvédelmi hatóság előírja.

 

HOL VAN LEHETŐSÉG MÁS ALTERNATÍVÁRA
A LÉTESÍTMÉNYI TŰZOLTÓSÁGOK FELÁLLÍTÁSÁVAL SZEMBEN?

Nem kötelező működtetni létesítményi tűzoltóságot:

Ebben számíthat az IFEX-Tűzőr Kft. támogatására!

Az IFEX cégcsoport az elmúlt 10 év során elsősorban az ipari, nagyveszélyességű üzemek tűzvédelmi feladatainak végrehajtására szakosodott. Az IFEX-Tűzőr Tervező és Fővállalkozó Kft. a beépített tűzvédelmi berendezések megvalósításában ért el eredményeket. A feladatok végrehajtásához az elmúlt évek alatt kiépítettük az erőforrásokat.

A tevékenységünkben a legkorszerűbb nemzetközi tűzvédelmi technikát alkalmazzuk. Cégünk szakmailag független a legmodernebb technikát alkalmazó nagy nemzetközi cégektől, ugyanakkor a legeredményesebb nemzetközi tűzvédelmi cégek mindegyikével együttműködünk tevékenységünk során. Ezáltal a megvalósított és megvalósítandó projektjeinkhez a feladattípusnak optimálisan megfelelő technikát tudjuk alkalmazni.

HÍVJON, JÖVÜNK, MEGOLDJUK

Jelentkezzen címeinken, vagy hívja Koczka Sándor ügyvezető igazgatót,
vagy Szenczi Réka vállalkozási igazgatót!