Minőségirányítás

DUNAMENTI TŰZŐR Kft. a minőséget a versenyképessége megtartása és javítása érdekében alapvető fontosságúnak tekinti. A piaci bizalom növelése és a minőségi követelmények biztosítása érdekében a Kft. megalakulása után bevezette, és azóta minden évben tanúsíttatja az EN ISO 9001 minőségügyi rendszert, amely a tervezéstől a használatba adás-vételig szabályozza munkánkat.

Munkáink 60-70%-át nemzetközi cégek részére végezzük, ahol FM, VdS és EURONORM követelményei szerint valósítjuk meg rendszereinket. A tanúsítást fenntartva cégünk jelenleg is rendelkezik az ISO 9001:2008 (MSZ EN ISO 9001:2009) QMS-421/11 okiratszámú tanúsítvánnyal. A cég vezetése elkötelezett a minőségi szemlélet kialakításában, fenntartásában, a folyamatos továbbképzésben, s a visszacsatolás érdekében évente vevői elégedettségi felmérést végez partnerei körében – amelynek eredménye ez idáig maximális pozitív volt.

Elkötelezettségünket fejezi ki az alábbi, a minőségirányítási kézikönyv Vezetői nyilatkozatából származó idézet: “A minőséget a piac határozza meg. A Kft. vezetőségének célja a vevői minőségigények kielégítése, versenyképes, a környezetet legcsekélyebb mértékben terhelő termékek előállítása a minőségköltségek ésszerű határok között tartása mellett. Célja továbbá a piac bizalmának megszerzése, megtartása és a minőségi követelmények folyamatos szinten tartása. Fenti célok elérése érdekében a DUNAMENTI Tűzőr Kft. vezetősége elkötelezi magát arra, hogy minőségpolitikai céljainak megvalósítása érdekében EN ISO 9001:2008 számú szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszert működtet.”