Karbantartás

Időszakos ellenőrzés és karbantartás

Új létesítmények, épületek építésekor a szakhatóság kötelezően előírja tűzvédelmi berendezések telepítését, amelynek üzemeltetése vagyon- és életvédelmi szempontból kiemelten fontos.
A beépített tűzvédelmi berendezések időszakos ellenőrzése és karbantartása már a kezdetektől fogva cégünk egyik fő tevékenysége.
Ezzel a tevékenységünkkel elő kívánjuk segíteni a beépített tűzvédelmi berendezések folyamatos, megbízható, költségtakarékos, a hatóságok és biztosító társaságok által is megkövetelt magas színvonalú működését.
Vállaljuk új és meglévő létesítmények, épületek területén – általunk vagy más szakcégek által telepített beépített tűzvédelmi berendezések időszakos ellenőrzését, karbantartását és javítását.
A tevékenységet BM OKF által regisztrált és nyilvántartott beépített tűzvédelmi berendezések ellenőrzésére, karbantartására és javítására feljogosított tűzvédelmi szakvizsgával rendelkező, valamint a berendezésekre vonatkozó hazai jogszabályokat, szabványokat, a vonatkozó biztosítói és gyártói előírásokat jól ismerő személyek végzik.
Cégünk a feladat elvégzésére országos szervizhálózattal áll meglévő és leendő ügyfeleink rendelkezésére.