Szaktanácsadás

Szaktanácsadás, Tűzvédelmi terv készítése

Cégünk munkatársai az oltóberendezések tervezésével, fejlesztésével és telepítésével töltött hosszú évek során a hazai piacon kivételes tapasztalatokra tettek szert. Több diplomával rendelkező mérnökeinknek az oltóberendezések területén szerzett kitűnő szakmai ismereteiken felül olyan társ szakterületekre is jelentős rálátásuk, nem ritkán szakértelmük van, mint a tűzjelzés, tűzvédelmi szakértés, építészet, épületgépészet, stb.
Mindezen ismeretek és tapasztalatok birtokában munkatársaink segítségével a megrendelői igények szerinti szaktanácsadás szolgáltatásunkkal is Partnereink rendelkezésre állunk.
Ennek keretein belül vállaljuk tűzvédelmi koncepciók kidolgozását, tanulmánytervek készítését, beruházások előkészítését, üzemeltetési, karbantartási utasítások kidolgozását, hatósági, biztosítói eljárások végrehajtását, engedélyeztetését.

Cégünk szoros szakmai kapcsolatot a hazai tűzvédelmi szakértők élvonalának jelentős részével. Velük együttműködve képesek vagyunk A BERUHÁZÁSI KÖLTSÉGEK CSÖKKENTÉSE MELLETT NÖVELNI A LÉTESÍTMÉNYEK TŰZVÉDELMI ÉRTELEMBEN VETT BIZTONSÁGÁT.

A Dunamenti Cégcsoport számítógépes tűz- és kiürítés modellel foglalkozó munkatársának bevonásával a tűzvédelem optimalizálását akkor tudjuk maximálisan elvégezni, ha a tervezésbe még annak kezdeti fázisában be tudunk lépni. Éppen ezért javasoljuk Partereinknek cégünk megkeresését már a beruházás kezdeti fázisában, hiszen cégünk a koncepcióterv kialakításától, az oltóberendezés hatósági engedélyeztetésén keresztül annak végleges átadásáig szívesen kíséri végig a folyamatot.

Tűzvédelmi szaktanácsadás