Alsó/felső küszöbértékű veszélyes létesítmények

Alsó, ill. felső küszöbértékű veszélyes üzemek és tárolók biztonsága

A Dunamenti Tűzőr Kft. hatékony segítséget biztosít a vonatkozó katasztrófavédelmi törvényben támasztott kritériumok teljesítéséhez. Ha az Ön vállalata is működtet alsó vagy felső küszöbértékű veszélyes üzemet, és a cég tevékenysége a SEVESO-szabályozás hatáskörébe tartozik, forduljon hozzánk bizalommal!

A katasztrófavédelmi rendelkezésben foglaltakat teljesítheti létesítményi tűzoltóság létrehozásával, vagy automatikus oltórendszereket is telepíthet. Cégünk professzionális tűzvédelmi eszközök tervezésével és kivitelezésével foglalkozik.

Sprinkler-, nyitott szórófejes és habelárasztásos oltóberendezéseink, tűzivíz-ellátó rendszereink kiváló megoldásnak bizonyulnak az alsó/felső küszöbértékű veszélyes üzemek védelmére. Sztenderd megoldásaink mellett egyedi megbízások teljesítését is vállaljuk.

Informálódjon részletesen tűzbiztonsági eszközeinkről: tudjon meg többet habbal oltó berendezések működéséről!

Elsődleges szakterületünk a veszélyes üzemek tűzbiztonságának megalapozása. Ismerje meg Ön is a Tűzőr Kft. alább felsorolt referenciamunkáit!

  • Koncepciós kampánykészítés a katasztrófa elleni védekezésről szóló 2011. évi CXXVIII. törvény, ill. a kapcsolódó módosított rendeletek betartására vonatkozóan;
  • tűzkockázat-feltérképezési vizsgálatok, elemzések, kapcsolódó hatósági dokumentumok készítése;
  • összehasonlító analízis készítése az alkalmazandó beépített oltókészülékekről;
  • beépített oltóeszközök telepítése a létesítményi tűzoltóság kiváltását elősegítendő.
Alsó/felső küszöbértékű veszélyes üzemek