Kivitelezés

A Dunamenti Tűzőr Kft. elsősorban a beépített tűzvédelmi berendezések tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Ennek keretein belül a vevői igények lehető legteljesebb kielégítése érdekében vállalkozási körünket igyekszünk minél teljesebbé tenni.

A Dunamenti Tűzőr Kft. saját tervezője vagy más tervező által készített tervdokumentáció alapján vállaljuk beépített tűzvédelmi rendszerek kivitelezését (tüzivíz szolgáltató rendszerek, sprinkler rendszerek, habelárasztó rendszerek, vízköddel oltó rendszerek, gázzal oltó rendszerek, tárolótartály tűzvédelmi rendszer, tűzjelző rendszer). Generálkivitelezőként az összes szakágú munkák kivitelezésére is készen állunk. Ez a tevékenységünk magába foglalja a szerelés, az üzembe helyezés, a hatósági átadási eljárás hatékony, gyors és szakszerű elvégzését vagy elvégeztetését.

A Dunamenti Tűzőr Kft. saját, jólképzett szakembereivel vagy alvállalkozók bevonásával végzi a feladatot. Hosszú gyakorlatunk, felhalmozott tapasztalataink biztosítják a feladat szakszerű, határidőre történő, a Megrendelő igényeinek, a hatósági előírásoknak, a biztosító intézetek elvárásainak, a vizsgáló intézetek követelményeinek megfelelő elvégzését. A minőséget, a környezetvédelmet, az élet- és egészségvédelmet kiemelt gondossággal, kompromisszumok nélküli komplex egységként együtt kezeljük Megrendelőink érdekeivel.
Rendszereinket az EN ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszer követelményeinek betartásával vitelezzük ki. Beszállítóink, alvállalkozóink részéről is teljes felelősséggel biztosítjuk a minőségi munkát.
Minőségünket az igen szigorú saját ellenőrzésen kívül a biztosító társaságok intézetei is (Factory Mutual, VdS) tanúsítják.

Tűzoltó berendezések kivitelezése