Előnyei

INERGEN® gázzal oltó rendszer előnyei

Egyedüli gázzal oltó rendszer, amely teljesen megvédi az emberéletet a CO2 gáz tartalma miatt, ellentétben a többi gázzal oltó rendszerrel. Az INERGEN® az atmoszféra természetes gázait tartalmazza, ezért nincs sem azonnali, sem utólagos károsodás. A felépítő gázok egyike sem vesz részt az égési folyamatban, ezáltal a halonnal és a HFC gázokkal szemben oltáskor nem képződnek mérgező gázok.
Az oltógáz specifikus fajsúlya közel van az atmoszférikus fajsúlyhoz, ezért a tűzoltó hatás hosszú ideig megmarad a védett területen.

Az utántöltés jelentősen olcsóbb, mint az egyéb oltógázok esetében. Az INERGEN® gáz formában tárolt, így a kioldásnál nem keletkezik köd, a légtérben lévő vízpára nem kondenzálódik. Nincs károsító hatása a számítógépes rendszerekre, egyéb magas- és alacsony feszültségű berendezésekre, akár működő állapotban sem. Kültéren is elhelyezhetők a palackok, nincs fagyveszély.
Az INERGEN® több, mint 5.000 üzembehelyezéssel és teljes skálájú teszteléssel bebizonyította felülmúlhatatlan hatékonyságát géptermekben, gépsoroknál, kapcsolótermekben, archívum termekben, erőművekben, raktárakban, szerver- és egyéb helyiségekben.

Gázzal oltó rendszer előnyei
Gázzal oltó rendszer

MAGYARORSZÁGON A DUNAMENTI TŰZŐR KFT. KIVITELEZI AZ
EURÓPAI UNIÓ VÉDJEGGYEL ELLÁTOTT INERGEN® OLTÓRENDSZERT.